Join us

Ben jij een trouwleverancier uit Utrecht-stad? Of heb jij een trouwlocatie in Utrecht-stad? Dan maken wij graag kennis met je!

We nodigen je graag uit bij het collectief mits je je vak op professioneel niveau uitoefent, en kwaliteit hoog in het vaandel hebt. We vragen van je dat je betrokken bent bij het collectief. Dat betekent dat je zoveel mogelijk naar de meetings komt, zodat we elkaar en elkaars werk echt leren kennen.

De meetings vinden 3 maal per jaar plaats op wisselende locaties in de stad. Dit zijn trouwlocaties of de werklocaties van de trouwleveranciers. We doen altijd plenair een rondje waarin je je eigen bedrijf of locatie kort pitcht. Daarnaast horen we graag wie jouw ideale klant is en of je leuke nieuwtjes of projecten hebt. De host van de avond krijgt extra tijd om zijn vak, product of locatie toe te lichten. Na dit plenaire deel is er nog ruimte om elkaar te spreken tijdens een kleine netwerkborrel. De meetings vinden plaats op uitnodiging.

Doordat we elkaar kennen en allemaal de leukste bruidsparen hebben ;-), vinden er mooie matches plaats middels warme aanraders. Bovendien sparren we erover hoe we gezamenlijk de Utrechtse trouwbranche naar een hoger niveau kunnen tillen. We gaan graag mee op de fijne vibe en innovatie van de stad Utrecht, ons stadsie.

Goed om te weten; het collectief heeft geen winstoogmerk. Je betaald een bijdrage per meeting van €15,- exclusief btw. Jaarlijks wordt door mij bekeken of de leveranciers en locaties op deze site een getrouwe afspiegeling is van het collectief.

Enthousiast? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar info@utrechtstrouwcollectief of app me op 06-52072779

Margreet Spriensma

founder Utrechts Trouw Collectief